“Binance Halka Açılsaydı 300 Milyar Dolar Değerinde Olabilirdi”

0
235
Binance
Binance

The Wall Street Journal tarafından Perşembe günü yayınlanan bir haberde alıntılanan eski yöneticilere göre, kripto para borsası Binance, halka açık bir şirket olsaydı muhtemelen yaklaşık 300 milyar dolar değerinde olacaktı. Böyle şaşırtıcı bir değerlendirmede, kripto devi Walt Disney, Exxon Mobil ve Nike’dan daha büyük olurdu. Üstelik Binance, dört yıldan kısa bir süre içinde akıllara durgunluk veren rakamlara ulaşmış olacaktı.

Bu aynı zamanda CEO Changpeng Zhao’yu şirketteki en büyük hisseye sahip olduğu için dünyanın en zengin insanlarından biri yapacaktı. 2011 yılında piyasaya sürülen ABD’nin en büyük kripto borsası olan Coinbase, Nisan ayında Nasdaq’ta listelendi ve şimdilerde 70 milyar dolar değerinde. Zhao’ya göre, ana borsanın bir Amerikan yan kuruluşu olan Binance.US, 2024’te halka açılabilir.

Şu anda, borsa daha fazla fon toplamak ve yeni yönetim kurulu üyeleri eklemek için çalışıyor. Bu yılın başlarında Binance, küresel bir düzenleyici saldırıyla karşı karşıya kaldı. Binance, düzenleyici rüzgarlara rağmen spot ticaret hacmiyle liderliğini korudu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz