Binance CEO’su, Orta Doğu’dan Nakit Aradığını Yalanladı

0
376
Binance CEO'su CZ
Binance CEO'su CZ

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yeni bir kurtarma fonu için fon aramak amacıyla Abu Dabi’deki potansiyel yatırımcılarla görüştüğünü yalanladı. Yakın tarihli bir tweet’te Binance CEO’su Changpeng Zhao, bir kripto para birimi kurtarma fonu oluşturmak için Abu Dabi merkezli yatırımcılardan para aradığını yalanladı.

Bugün erken saatlerde Bloomberg, Zhao’nun potansiyel destekçilerden fon istemek için geçen hafta Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gittiğini bildirdi. İsimsiz kaynaklara atıfta bulunan raporda, Binance patronunun Abu Dabi kraliyet ailesinin önde gelen bir üyesi olan Tahnoun bin Zayed Al Nahyan ile bağlantılı kuruluşlarla görüşmelerde bulunduğu belirtildi. Söylentilere dayalı toplantılar, saklama gerekliliklerinin kanıtı dahil olmak üzere esas olarak düzenleyici hususlara odaklandı.

Geçtiğimiz günlerde önde gelen ekonomist Nouriel Roubini, Zhao’nun gözden düşmüş FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’den bile “şaibeli” olduğunu iddia ederek kripto kurtarıcının önerisini şiddetle eleştirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz