Binance CEO’su CZ’den Justin Sun’a Uyarı

0
788

Binance CEO’su Changpeng ‘CZ’ Zhao, Tron’un kurucusu Justin Sun ile ilgili açıklamalarda bulunarak; Sun’ın Steem Blockchain’ini ele geçirmesi konusunda Binance’ın desteğini eleştirenlere seslendi. Hatırlayacağınız üzere Justin Sun borsaların gücünü arkasına alarak STEEM’in uğradığı bir saldırı karşısında merkezsiz ağın yönetimini ele alarak kendi istediği şekilde soft fork yaptı ve bunu yaparken ağ oylamasında delegelerin verdiği oylara müdahale ederek paranın merkesizliğine darbe vurdu. CZ bu konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

Justin benimle aslında bu konuda konuşmadı. Dahili ekibim bunun gerekli bir ağ yükseltmesi olduğunu söyledi, ben de bu sebeple devam etmelerini söyledim. ” Ancak, “Oybirliğiyle yapılan bir ağ yükseltmesi değilse, oylamaya katılmak için kullanıcılarımızın fonlarını kullanmak istemiyoruz. Bu yüzden geri bildirimi alır almaz, Twitter’dan bildirerek hemen oyu geri çektik.

CZ, Sun ile olan bu durumunun ardından topluluğun desteğini almadan bir işe başlamanın kötü sonuçları olduğunu açıkladı ve şeffaflığın önemini vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz