Binance CEO’su CZ 2020 Planlarını Açıkladı

0
707

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) 2020 senesinin ilk soru cevap etkinliğini gerçekleştirdi. Bu sırada 2020’deki önemli duyurularından bahsetmeyi unutmadı. Korona virüsü ve Bitcoin’e etkileri ile ilgili sorulan soruya CZ, özellikle Bitcoin’i etkileyeceğini düşünmediğini ancak daha geniş küresel ekonomi üzerinde yıkıcı bir etkisi olabileceği yanıtını verdi.

CZ Binance’in, 10 Şubat 2020 Pazar günü 3 gün içinde 50 kat kaldıraçlı BNB vadeli işlemlerini başlattığını hatırlattı. BNB’nin Binance Vadeli İşlemleri’ne eklenen 16. varlık olacağı biliniyor.

Binance, Norveç, Rusya ve Hırvat fiat para birimleri gibi yabancı para birimleri için bir dizi yeni fiat para seçenekleri ekleyecek. Ayrca, Binance DEX’e güç veren Blockchain olan Binance Chain’de de bir sürü gelişme geçiriyor. CZ, akıllı sözleşmeleri ve gizlilik özelliklerini yakında uygulamayı umarak Binance Chain’i daha yönlü hale getirmeyi umduğunu belirtti.

CZ’ye ayrıca Bitcoin’in yaklaşmakta olan ödül yarılanması soruldu. Bitcoin üretim maliyetlerinin artması nedeniyle fiyatta kısa vadeli bir artış göreceğimize inandığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz