Binance CEO’su 28 Milyar Dolarlık Serveti Olduğu İddiasını Reddetti

0
333
Binance CEO'su CZ
Binance CEO'su CZ

Bloomberg’in zenginler listesine göre, Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao’nun dünya çapında ilk üç finans milyarderi arasında yer alması bekleniyor. Ancak CZ bazı ana akım medya tarafından bildirilenden çok daha az net varlığa sahip olduğunu iddia ediyor.

Twitter hesabından açıklama yapan Binance CEO’su, takipçilerine Bloomberg’in en son finans zengini listesinde onun servetiyle ilgili bazı yanlış bilgiler olduğunu söyledi. Bloomberg’in zenginler listesine göre CZ, 28,2 milyar dolar olarak tahmin edilen net servetiyle dünya çapında ilk üç finans milyarderi arasında yer alıyor. Hakkında çıkan bu haberleri yalanlayan CZ, yayınlanan rakamların hepsinin yanlış olduğunu söyledi ve o kadar büyük bir servete sahip olmadığını belirtti.

CZ’nin raporlama hatalarını vurgulamak için yaptığı son hamle, CEO’nun ana akım medyanın makalelerinde sektörün nasıl temsil edildiğine ilişkin eleştirel duruşuyla aynı çizgide. Yönetici, Bloomberg ve Forbes gibi ana akım kaynaklardan gelen bilgileri defalarca yalanladı ve raporlarını genellikle FUD veya korku, belirsizlik ve şüphe olarak nitelendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz