Binance, Avrupa’ya Genişlemeye Devam Ediyor

0
326
Binance
Binance

Önde gelen kripto borsası Binance bugün, İspanyol yan kuruluşu Moon Tech Spain’in 7 Temmuz’da Bank of Spain’de Sanal Varlık Servis Sağlayıcısı (VASP) olarak kayıtlı olduğunu duyurdu. Binance başkanı Changpeng Zhao yaptığı açıklamada, “Moon Tech’in İspanya’ya kaydı, ekiplerimizin kullanıcı korumasını her şeyin üstünde tutan bir platform sağlama konusundaki sıkı çalışmasının ve bağlılığının bir göstergesidir” dedi. Binance, VASP kaydına 28 Ocak’ta başladı. Dünkü onayın ardından kripto borsası, hizmetlerini İspanya genelinde merkez bankasının kara para aklamayla mücadele (AML) ve terörle mücadele finansmanı (CTF) kurallarına tam uyumlu olarak sunabilir.

İspanya Merkez Bankası, yerel kuruluşun ve yöneticilerinin ülkenin ticari ve mesleki onur standartlarına uygunluğunu da izleyecektir. Zhao, “Uyumluluğa önemli ölçüde yatırım yaptık ve platformumuzun sektördeki en güvenli ve en güvenilir olmasını sağlamak için AMLD 5 ve 6 uyumlu araçları ve politikaları tanıttık” diye ekledi.

Bugünkü haberler İspanya’yı Avrupa Birliği’nde Binance’e yeşil ışık yakan üçüncü ülke yaptı. Daha önce hem Fransa hem de İtalya, borsayı resmi bir dijital varlık sağlayıcısı olarak lisansladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz