Ben Armstrong’dan Bitcoin Tahmini

0
376
Bitcoin
Bitcoin

Yakın tarihli bir tweet’te, popüler kripto YouTuber Ben Armstrong, lider kripto para birimi Bitcoin fiyatının yaklaşık bir buçuk ay içinde 30.000 dolar seviyesine çıkmasını beklediğini yazdı. Armstrong, kripto alanında BitBoy olarak iyi bilinir. Ancak, yıl sonuna kadar Bitcoin için pek olumlu şeyler görmediğini ve toplumu “rahat olmamaları” konusunda uyardı.

Armstrong, Bitcoin’in yaklaşık 45 gün içinde 25.000 dolara hatta 30.000 dolara yükselebileceğini veya bu hedeflere biraz daha hızlı/yavaş ulaşabileceğini tweetledi.Yine de Bitcoin topluluğunu, bu öngörü gerçekleşirse rahat olmaması konusunda uyardı; BitBoy, Bitcoin’in 2023’ün büyük bölümünde 20.000 ila 25.000 dolar arasında işlem göreceğine inandığını tahmin etti.

Bunun olası bir senaryo olduğuna neden inandığı sorulduğunda BitBoy, “dört yılda bir aynı şeyi yapıyor” dedi. Burada, her dört yılda bir gerçekleşen bir Bitcoin halving etkinliğine işaret etti. Önceki halving (yarıya indirme olarak da bilinir) 2020’de gerçekleşti, bu nedenle bir sonraki yarılanma 2024’te gerçekleşecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz