Beam (BEAM) Düşüşte

0
342

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Beam’i (BEAM) listeden çıkardığını ve fiyatını serbest düşüşe geçtiğini duyurdu. CoinMarketCap verilerine göre BEAM, son 24 saatte %30 düştü. Kripto para ticaret platformu, BEAM tokeninin platformunda listelenen dijital varlıklardan beklediği yüksek standartları karşılayamadığını söyledi. İnceleme sırasında ekibin projeye olan bağlılığı, geliştirme seviyesi ve kalitesi ile işlem hacmi ve likidite gibi çeşitli kriterler dikkate alındı.

Binance, bugün 09:00 UTC’de tüm BEAM/USDT ticaret çiftlerinde alım satımı durdurdu ve her ilgili çiftteki tüm alım satım emirlerini kaldırdı. Ayrıca, para yatırma işlemleri 27 Ocak 01:00 UTC’den itibaren askıya alınırken, para çekme işlemleri 27 Nisan 01:00 UTC’ye kadar devam edecek. Haberler ani şok dalgalarına neden oldu ve traderlar, fiyatlar daha fazla düşmeden önce çılgınca pozisyonları tasfiye etti.

Beam (BEAM), MimbleWimble protokolünü kullanan gizlilik odaklı bir kripto para birimidir. 2019’da geliştirilip kullanıma sunulan bu sistem, gelişmiş teknolojilerin birleşimiyle güvenli, anonim ve izlenemez işlemlere olanak sağlamayı amaçlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz