Barbie ve Boss Beauties Birlikte NFT Koleksiyonu Oluşturuyor

0
301
Barbie
Barbie

Barbie yapımcısı Mattel, popüler oyuncağın ilk kez piyasaya sürüldüğü 1959’dan bu yana ikonik oyuncak figürünün üstlendiği birçok kariyeri kutlayan bir dizi sanal koleksiyon ürününü piyasaya sürmek için kadınların liderliğindeki Web3 markası Boss Beauties ile güçlerini birleştirdi.

Boss Beauties x Barbie koleksiyonu, Boss Beauties’in Barbie’nin 250 farklı görünümüne göre tasarlanmış NFT’ler içeriyor. Flow’da yayınlanacak koleksiyon öğeleri, dörtlü bir paket halinde 25 dolara satılacak. Mattel’e göre, bu düşük fiyat noktası, kolay bir ödeme süreciyle birleştiğinde, Barbie hayranları için Web3’e giriş engelini azaltacaktır. Boss Beauties, misyonunu uzun süredir Web3 dünyasına sonraki 1 milyon kadını ve genç kızı dahil etmek olarak belirledi.

Mattel’den Lisa McKnight yaptığı açıklamada, “Barbie meta evrendeki yolculuğuna devam ederken, kadınları ve koleksiyoncuları sanal koleksiyonumuz aracılığıyla Web3’ü keşfetmeleri için güçlendirmek üzere Boss Beauties ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz