BabyDoge, BSC Balinaları İçin En Çok Satın Alınan Kripto Paralardan Biri

0
285
BabyDoge
BabyDoge

Bu popüler meme parası artık Binance Akıllı Zincir balinaları tarafından en çok arananlar arasında listelendi. Kripto izleme hizmeti WhaleStats tarafından sağlanan veriler, son 24 saat içinde BabyDoge Coin’in daha önce BSC, Binance Akıllı Zincir olarak bilinen BNB Zinciri ağındaki ilk 100 balina için en çok satın alınan dijital varlıklar listesine girdiğini gösteriyor.

Orijinal Dogecoin köpek kripto para biriminden ve Elon Musk’ın DOGE desteğinden ilham alan Meme token BabyDoge, en büyük 100 BSC yatırımcısı için en çok satın alınan kripto para birimlerinin ilk 10 listesine girdi. Şu anda BabyDoge, en popüler akıllı sözleşmelerin ilk 10 listesinin bir parçası. Ayrıca, en iyi BSC balinaları, toplam portföylerinin %0,19’u olan yaklaşık 2 katrilyona eşit olan 2.457.125 dolar değerinde BabyDoge bulunduruyor.

BabyDoge tarafından birkaç yeni kilometre taşına ulaşıldığını bildirdi. Bir hafta önce, meme tokeni tüm kripto para piyasasından daha iyi performans göstererek 15-16 Haziran arasında yaklaşık %24 artış gösterirken, tüm dijital para piyasası dğer kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz