Avrupa Merkez Bankası’ndan Düzenleme Çağrısı

0
240
Kripto Paralar
Kripto Paralar

Avrupa Merkez Bankası, Avrupa’nın kripto para birimleri konusundaki endişelerini dile getiren bir inceleme yazısı yayınladı. Belgede, stablecoin’lerin rolü, Proof-of-Work algoritmasının çevresel riskleri ve merkezi olmayan finans alanı gibi konulara değindi.

Şu anda, Avrupa Birliği devlet yetkilileri, elektrikli otomobillerin kripto versiyonunun rolüne atanan bir PoS konsensüsünü teşvik etmek veya sınırlama çabalarına odaklanmak arasında otomotiv sektöründeki duruma benzer bir seçimle karşı karşıya.PoW kripto varlıkları, çoğu ülkenin emisyon tasarruflarını ve elektrikli otomobil geçişlerini teşvik etmekten kaynaklanan küresel net tasarrufları zaten ortadan kaldırdığından, benzetme gerçekten de alakalı.

Düzenleyici, DeFi sektörü geliştikçe, başlangıçta kripto likiditesi için bir park yeri olarak tasarlanan stablecoin’lerin, kullanımları ve biçimleri açısından giderek daha karmaşık hale geldiğini ve sonuç olarak, herhangi bir istikrar göstermediğini belirtti. Manifesto incelemesinin sonunda düzenleyici, Terra ve UST vakasının ve genel olarak tüm kripto piyasasının tekrarlanmasını önlemek için stablecoin segmentinin acil olarak düzenlenmesi çağrısında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz