Arthur Hayes Hangi Kripto Yapay Zeka Tokenının Onu Daha Zengin Yapacağını Açıkladı

0
281
Arthur Hayes
Arthur Hayes

Kripto sektörünün önde gelen isimlerinden Arthur Hayes, aydınlatıcı bir makalede, kripto para birimi ile yapay zekanın (AI) kesişimine odaklanarak kripto pazarının geleceği hakkındaki bakış açısını paylaşıyor. Devasa yatırımlarla desteklenen yapay zeka teknolojisinin hızla benimsenmesi, çeşitli sektörleri yeniden şekillendirmeye hazırlanıyor.

Hayes, yapay zeka sistemleri için merkezi olmayan veri depolamanın önemine özellikle vurgu yapıyor. Yapay zekanın güvenli ve sansüre dayanıklı veri depolamaya güvenmesinin merkezi olmayan çözümleri hayati hale getirdiğini iddia ediyor. Bu amaçla Hayes, Filecoin’i (FIL) öne çıkan bir seçenek olarak tanımlıyor. Uzay-zaman kanıtı blok zinciri üzerinde çalışan FIL, yapay zeka teknolojisinin talep ettiği merkezi olmayan ilkelerle uyumludur.

Hayes, FIL’in büyük borsalarda alınıp satılabilirliğini, tüm zamanların en yüksek seviyesinden ciddi düşüşünü ve yapay zeka ekosistemini destekleyen yerel bir kripto para birimi olarak rolünü vurguluyor. Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, FIL’i kripto yapay zeka sektöründe öncelikli yatırım tercihi olarak konumlandırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz