Ark Invest Spot Bitcoin ETF Başvurusunu Güncelledi

0
205
ARK Invest
ARK Invest

Tanınmış finansal varlık yönetimi şirketi Ark Invest, Bitcoin spot Borsa Yatırım Fonu (ETF) ürününü Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan bir başvuruyla değiştirdi. Değişikliklere göre, Cathie Wood liderliğindeki firma, başvurunun başarısını olumlu yönde etkileyebilecek diğer önemli hususları tam olarak ortaya çıkarmak için yeni bilgiler ekledi.

Açıklandığı üzere Ark Invest, Bitcoin ETF tarafından desteklenecek varlığın fiyatlarını belirleme stratejisine ilişkin bilgileri ekledi. Ayrıca fonun dayanak varlığının saklamasını nasıl sağlamayı planladığına ilişkin ayrıntılar da tam olarak açıklandı.

Sektördeki pek çok kişi, Bitcoin ETF başvuruları ve devam eden SEC inceleme süreci konusunda halihazırda gergin olsa da, Ark Invest uygulamasında yapılan değişiklikler, önde gelen sektör analistlerinden yeni övgüler kazandı. Bloomberg’in kıdemli ETF analisti Eric Balchunas’ın belirttiği gibi, dosyalamada yapılan değişiklikler baştan sona serpiştirilmiş ve orijinal sunuma beş sayfa eklenmiştir.

Analist, değişikliklerin Ark Invest’in SEC’in ürünle ilgili önceki yorumlarında dile getirdiği bazı önemli endişeleri gidermede proaktif kaldığını ima ettiğine inanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz