Ark Invest CEO’su Coinbase’in Lightning Network Planlarını Destekliyor

0
201
Lightning Network
Lightning Network

Cathie Wood, Lightning Network’ü 100 milyon kullanıcıya ulaştırdığı için Coinbase’i övüyor.

Ark Invest’in kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Cathie Wood, Amerikan kripto para birimi ticaret platformu Coinbase Global Inc’in Bitcoin’in Lightning Network ödeme teknolojisini entegre etme planlarına ilişkin iyimserliğini dile getirdi. Cathie’nin yorumu, Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un Lightning Network entegrasyonu üzerinde çalışan firmanın ekibini övmesinin ardından geldi.

Cathie Wood’un övgüsü, bu hareketin daha fazla insanı daha geniş dijital para ekosistemine çekeceği gerçeğine dayanıyor. Ünlü yatırımcı, Bitcoin’i dünyanın dijital para sistemi olarak ve Lightning Network’ü ise Bitcoin’in ödeme katmanı olarak tanımladı ve önemli kilometre taşlarını gösterdi.

Wood, Coinbase’in Lightning Network ile entegrasyonunun, ticaret platformunun 100 milyondan fazla kullanıcısına daha hızlı ve daha ucuz Bitcoin işlemlerine geçiş olanağı sağlayacağına inanıyor. Bu, özellikle kripto yerli kullanıcılar için geleneksel finansal sistemlere olan güvenin azaldığı bir dönemde ABD’de özellikle önemlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz