Argo Blockchain, BTC Satan En Son Kripto Madencilik Firması Oldu

0
285
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

15.6 milyon dolarlık Bitcoin sattıktan sonra Argo, bu hafta geçen ay çıkardığından daha fazla para sattığını açıklayan ikinci kripto madencisi oldu. Argo Blockchain PLC, bir ayda çıkardığından daha fazla Bitcoin satan en son Bitcoin madencilik şirketi oldu. Yakın tarihli bir güncellemeye göre, Argo Haziran ayında ortalama 24.500 dolar fiyatla 637 Bitcoin (BTC) sattı ve geçen ay Bitcoin işlemlerinden elde ettiği toplam geliri 15,6 milyon dolara çıkardı.

Haziran ayında Argo, Mayıs ayına göre 55 BTC artışla 179 BTC çıkardı. Bununla birlikte, Haziran ayı transferi, şirketin geçen ay sattığı tüm Bitcoin’in yalnızca yaklaşık %28’ini oluşturuyor. 30 Haziran itibariyle Argo, 210’u Bitcoin eşdeğeri olan 1.935 Bitcoin’e sahip.

Arcane Research tarafından elde edilen veriler, Marathon Digital ve Riot Blockchain gibi halka açık Bitcoin madencilerinin Mayıs ayında çıkardıklarından daha fazla Bitcoin sattığını ortaya çıkardı; bu, madencilerin kazançlarının sadece %30’unu sattığı yılın ilk dört ayına göre büyük bir değişiklik.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz