ApeCoin Artık BitPay Tarafından Destekleniyor

0
284
Apecoin
Apecoin

BitPay, Bored Ape Yacht Club ekosisteminin yerel tokeni olan ApeCoin ve euro destekli bir stablecoin olan Euro Coin için destek ekledi. Önde gelen kripto para ödeme işlemcisi BitPay, artık ApeCoin (APE) kripto para birimini desteklediğini duyurdu.

Daha önce de İtalyan moda evi Gucci, BitPay ile ortaklaşa kripto para birimini kabul etmeye başlayacağını ve Bored Ape Yacht Club NFT ekosistemini destekleyen tokene büyük bir benimseme artışı sağlayacağını duyurdu. CoinMarketCap verilerine göre ApeCoin, şimdilerde 34. en büyük kripto para birimi olarak sıralanıyor. Buna ek olarak, Atlanta, Georgia merkezli şirket, mevcut kripto para birimleri listesine Euro Coin (EUROC) adlı euro destekli bir stablecoin ekledi. BitPay kullanıcıları artık BitPay cüzdanlarındaki iki yeni kripto parayı satın alabilir, saklayabilir ve takas edebilir ve nakit yerine harcayabilir.

Haziran ayında BitPay, web sitesinde yayınlanan verilere göre toplam 66.608 işlem gerçekleştirdi. En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, tüm işlemlerin yarısından fazlasını oluşturdu. Litecoin (%21.21) ve Ethereum (%9.71) sırasıyla ikinci ve üçüncü sırada yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz