Anthony Scaramucci Kripto Yönetmeliği Hakkında Konuştu

0
309
Anthony Scaramucci
Anthony Scaramucci

Yakın tarihli bir CNBC yazısında, SkyBridge Capital’in kurucusu ve eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, kripto para düzenlemesine daha incelikli bir yaklaşım çağrısında bulundu. 2021’de bir Bitcoin fonu kuran Scaramucci, düzenlemeyle ilgili mevcut tartışmanın fazla basitleştirildiğine inanıyor.

Eski MTI öğretim görevlisi Gary Gensler liderliğindeki ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para birimi düzenlemesine yönelik katı yaklaşımı nedeniyle birçok manşete konu oldu. Topluluk içinde pek çok eleştiri alarak Kraken gibi şirketlere baskı yapmaya devam etti. Scaramucci ise SEC’in “yaptırım yoluyla düzenleme” yaklaşımını eleştirdi.

Ünlü isim SEC’in kripto para sektöründeki dolandırıcılar için düzenlemelerin gelmesi gerektiğini ve endüstrinin desteklenmesi gerektiğini savundu. İyi hazırlanmış hükümet politikasının yalnızca kötü aktörleri durdurmakla kalmayıp aynı zamanda kripto endüstrisinde ilerlemeyi ve refahı da teşvik etmesi gerektiğini ifade etti. Bunu başarmak için Scaramucci, federal düzeyde kamu-özel sektör ortaklıklarını içerecek daha bütüncül bir yaklaşımı savundu. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz