Anthony Scaramucci Bitcoin ETF Stratejisini Paylaştı

0
200
Anthony Scaramucci
Anthony Scaramucci

SkyBridge Capital’in kurucusu ve CEO’su Anthony Scaramucci Perşembe günü yaptığı açıklamada, SEC’in ilk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını onaylamasının Bitcoin için bir dönüm noktası olarak görülmesi gerektiğini belirtti. CNBC’ye konuşan Scaramucci, Bitcoin ETF stratejisini açıkladı ve onaylandıktan sonra ABD Bitcoin ETF’si satın alma niyetini belirtti.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Çarşamba günü ABD’de Bitcoin ETF’lerinin başlatılmasına izin verecek kural değişikliklerini kabul etti. Scaramucci, Bitcoin ETF alıp almayacağı sorulduğunda “Evet, olacağım. Törensel bir alıcı olacağım” yanıtını verdi.

Skybridge Capital CEO’su ayrıca New York merkezli hedge fonunun Bitcoin, Ethereum ve Solana’yı “adım adım satın aldıktan” sonra beklenmedik bir şekilde 2023’te şimdiye kadarki en iyi yılını gördüğünü belirtti.

2024 yılı için yükseliş beklentilerini dile getiren Scaramucci, Bitcoin’in yıl sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğine ve gelecek yılın bu zamanlarında muhtemelen onu aşacağına inanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz