Andreessen Horowitz 4,5 Milyar Dolarlık Yeni Kripto Fonu Duyurdu

0
359
Andreessen Horowitz
Andreessen Horowitz

Andreessen Horowitz, dördüncü kripto para birimi fonu için 4,5 milyar dolar topladı ve kripto ve blok zinciri yatırımları için toplam artışını 7,6 milyar doların üzerine çıkardı. Silikon Vadisi merkezli risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz (a16z), bugün şirketin dördüncü ve şimdiye kadarki en büyük kripto fonu için 4,5 milyar dolar topladığını duyurdu.

Crypto Fund 4, a16z’nin geçen yıl Haziran ayında toplanan önceki kripto fonunun boyutunu iki katına çıkararak, kripto pazarındaki kargaşaya rağmen, firmanın ortaklarının giderek daha fazla gelecek vaat eden Web3 girişimlerine daha fazla maruz kalma arayışında olduğunu gösteriyor. “Web3’ün altın çağına girdiğimizi düşünüyoruz. Programlanabilir blok zincirleri yeterince gelişmiş ve çok çeşitli uygulamalar on milyonlarca kullanıcıya ulaştı” dedi.

a16z’nin en son kripto fonu haberi, TerraUSD stablecoin ve kardeş kripto parası LUNA’nın çöküşünün ardından daha geniş kripto piyasasının büyük bir gerilemeye girdiği bir zamanda geldi. Düşüşe rağmen, Andreessen Horowitz ortağı Ariana Simpson, yatırımcılara firmanın bahislerinden emin olduğuna dair güvence verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz