Analistlere göre XRP 0.46 Doları Geçebilir

0
517
XRP
XRP

XRP fiyatı 0.30 doların altında dalgalanırken, üçüncü büyük kripto paraya ilişkin genel piyasa eğilimi yükselişini sürdürüyor. Kripto trader’ları kısa vadede fiyatta çeşitli hareketler bekliyor ancak hepsi XRP’nin yükseleceğini düşünüyor. Hollandalı analist Michael van de Poppe, XRP ile ilgili görüşleri dile getirdi. Uzman bir XRP grafiği paylaşarak XRP’nin 0.46 dolara yükselmesini sürdürmek için 0.25 doların üzerinde tutması gerektiğini belirtti. Poppe’ye göre XRP 0.46 doları geçtikten sonra muhtemelen 0.60 dolara kadar yükselecek.
XRP’de ayrıca bugün gerçekleşecek Golden Cross ile birlikte tamamen yükseliş trendine girmesi bekleniyor.

Bir başka Twitter kullanıcısı @mrlevelup XRP’nin 2017 yılına ait bir grafik paylaştı ve bu yılki grafik arasındaki benzerlikleri gösterdi.

22 Şubat Cumartesi günü, finansal analitik ajans Weiss Ratings, Blockchain devi Ripple’ın başkanını eleştiren bir yazı yayınladı. Brad Garlinghouse’un kripto para dünyasının bankalar olmadan çalışamayacağını ve bankacıların kripto paraların geleceği için çok önemli olduğunu söylemiştir. Bunun üzerine Weiss Ratings, Garlinghouse’un görüşüne tepki gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz