Analistler Yükseliş Beklerken, Pompliano Ethereum’un Para Olmadığını Söyledi

0
408

İkinci büyük kripto para birimi Ethereum‘un fiyatında yakında ciddi bir kırılma bekleniyor, bu arada Anthony Pompliano Bitcoin’in aksine Ethereum’un para olduğuna inanmanın bir hata olduğunu söyledi. Bu fikrin ardında; Ethereum’un sınırsız arza sahip olması ve kriptonun geleceği ile ilgili kararların çok küçük bir topluluk olmasın yatıyor.

24 Şubat tarihinde Ethereum 274 dolar seviyesinden düştükten sonra yükselemedi. O zamandan beri ETH 216 ve 230 dolar arasında dalgalanıyor. Ancak bazı kripto analistleri Ethereum fiyatının yükseleceğine inanıyor. Örneğin kripto trader’ı ElevateUX kurucu ortağı ‘Posty’ ETH fiyatının yakında çıkmasını beklediğini söyledi.

Ayrıca, Twitter’da Pomp olarak bilinen Morgan Creek Digital’den Anthony Pompliano Ethereum ile ilgili görüşlerini paylaştı. Pompliano’ya göre Ethereum’un para olduğu fikri temelde kusurludur. Ancak Pomp, bundan kısa bir süre önce tüm Blockchain’lerin başarılı olmasını istediğini açıkça belirtmişti.

Pompliano’nun fikrini destekleyen VanEck dijital varlık direktörü Gabor Gurbacs, Twitter sayfasında Pomp’un Ethereum’un bir para türü olmadığını düşünmesinin nedenleri paylaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz