Analist Henrik Zeberg’e Göre Kripto Paralar Yükselecek

0
277
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Tanınmış trader, ekonomist ve analist Henrik Zeberg, kriptoların orta vadeli yükseliş beklentileri olan varlıklar arasında olduğundan emin. The Zeberg Report’un yazarı ve makroekonomik döngülerde uzman olan deneyimli trader Henrik Zeberg, büyük hisse senetlerinin ve kripto para birimlerinin “5. Dalga”da yükselmeye hazır olduğunu göstermek için üç grafik paylaştı.

Zeberg’in Twitter hesabından paylaştığı açıklamaya göre, en önemli borsa endeksleri -S&P 500, Nasdaq, VIX- haftalık grafiklerde yukarı yönlü dönüşlere yaklaşıyor. Hal böyle olunca Zeberg, yakında Elliott modelinin beşinci (4-5) dalgasına gireceklerini öngördü. Bu, etkileyici bir orta vadeli yükseliş olduğu anlamına geliyor.

Zeberg, kripto para birimlerinin hisse senetleri ve diğer riskli varlıklarla el ele yükselebileceğini tahmin etti. “Beşinci dalga”, popüler Elliott döngüleri modeline göre büyümenin son dönemidir. Zeberg’in tahmini gerçekleşirse, Bitcoin (BTC) hisse senetleri ve endekslerle olan korelasyonunu bir kez daha artırabilir. Ayrıca, Bitcoin giderek daha olgun bir varlık haline geldikçe, Nasdaq ve S&P 500 ile olan korelasyonu da artıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz