AMC, Dogecoin ve Shiba Inu Ödemelerini Mobil Uygulamaya Ekledi

0
309
AMC
AMC

Sinema salonu zinciri AMC artık mobil uygulaması aracılığıyla Dogecoin ve Shiba Inu ödemelerini kabul ediyor. AMC Theatres, kripto para birimini ve özellikle CEO Adam Aron’un son aylarda sık sık tweet attığı Dogecoin ve Shiba Inu’yu giderek daha fazla benimsedi.

Bugün Aron, firmanın mobil uygulamasının artık diğer kripto para birimlerinin yanı sıra hem Dogecoin (DOGE) hem de Shiba Inu (SHIB) ödemelerini desteklediğini tweetledi. Destek, kripto ödeme sağlayıcısı BitPay ile entegrasyon yoluyla geliyor ve kullanıcılar DOGE ve SHIB’yi hem biletler, indirimler hem de hediye kartları için harcayabiliyor. AMC, BitPay ile olan ortaklığı aracılığıyla Mart ayında web sitesine her iki kripto para birimini de uyguladı ve Aron, mobil uygulamaya en geç 16 Nisan’a kadar ulaşacaklarını tweetledi. AMC ayrıca Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraları da kabul ediyor ve kendi NFT’lerini başlattı.

Firma, hem Spider-Man: No Way Home ile birlikte hem de AMC hissedarları için bir ödül olarak WAX blok zinciri aracılığıyla kendi NFT koleksiyonlarını piyasaya sürdü. AMC, Batman NFT’lerini, Ethereum için de bir yan zincir ölçeklendirme çözümü olan Palm aracılığıyla yayınladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz