AMC, Artık Shiba Inu ve Dogecoin’i Kabul Etti

0
336
AMC
AMC

AMC, aylarca süren beklentinin ardından nihayet Dogecoin ve Shiba Inu için destek ekledi. Dünyanın en büyük sinema zinciri olan AMC Theatres, aylarca önde gelen iki meme parasının arkasındaki topluluklarla alay ettikten sonra nihayet Dogecoin ve Shiba Inu’yu kabul etmeye başladı. Duyuru, CEO Adam Aron tarafından bu Perşembe günü erken saatlerde Twitter’da yapıldı. Aron, Dogecoin ve Shiba Inu’yu kripto para ödeme işlemcisi BitPay aracılığıyla kabıl edeceğini de sözlerine ekledi.

AMC’nin başlangıçta 19 Mart’ta web sitesinde ve mobil uygulamasında iki meme parası için destek eklemesi gerekiyordu, ancak ekleme bir haftadan daha uzun bir süre önce gerçekleşti.

Sinema salonu zinciri, Dogecoin ve Shiba Inu’nun entegrasyonu ile ilerleyip ilerlemeyeceğini öğrenmek için Twitter anketleri yaptı. Topluluğun istekli olduğunu gören CEO Aron, şirketinin bu iki kripto para biriminde ödemeleri etkinleştirmek için çalışmaya başladığını söyledi. AMC, Kasım ayında müşterilerinin Bitcoin, Ethereum ve diğer birkaç kripto para birimi ile bilet ve imtiyazlar için ödeme yapmasına izin verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz