ADA Fiyatı 1 Dolara Yaklaştı

0
365
Cardano (ADA)
Cardano (ADA)

Cardano’nun ana şirketi IOHK, Cardano ekosisteminde son 10 günde kaydedilen ilerlemeyi paylaştı. ADA fiyatı, 18 Ocak’ta ulaşılan 1.64 dolardan düştükten sonra 1 doların yakınında işlem görüyor.

Bir dizi tweet’te IOHK, Cardano üzerine inşa edilen projelerden haberler ve duyurular hakkında bir güncelleme yaptı. Geçtiğimiz hafta Atomic takas, ADAX Pro, MinSwap DEX, Muesliswap, Flint cüzdanı gibi gelişmeler yaşandı. Cardano tabanlı bir NFT oyun motorunun piyasaya sürülmesi de önceki haftanın önemli bir olayıydı. Cardano’nun SundaeSwap DEX’i, yakın tarihli bir sürümde belirtildiği gibi, 71.69 milyon dolar TVL (toplam değer kilitli) ve borsada 300’den fazla aktif işlem havuzu kaydettiği ilk operasyon haftasını da kutladı.

Balinalar ADA biriktirmeye devam ediyor

Fiyat hareketindeki durgunluğa rağmen, Cardano balinaları dipten ADA satın alıypr. Santiment’ten elde edilen zincir üstü veriler, 10.000 ila 1 milyon ADA arasında tutan büyük Cardano adreslerinin konumlarını %113 artırdığını veya 53.6 milyon dolarlık token biriktirerek varlıklarını iki katından fazla artırdığını gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz