4 Milyar Dolarlık Ethereum (ETH) Alındı

0
95
ETH
ETH

IntoTheBlock verilerine göre, 1,38 milyon adresten oluşan bir küme, ortalama 2.984 dolar fiyatla 1,33 milyon ETH’yi, yani 3,9 milyar dolarlık şaşırtıcı bir rakamı satın aldı. Bu yatırımcılar şu anda kırmızı durumdalar ve son fiyat düşüşü nedeniyle gerçekleşmemiş kayıplarla karşı karşıyalar.

Bu kadar önemli sayıda yatırımcının zarara uğramasının psikolojik etkisi hafife alınamaz. Ethereum’un fiyatı başa baş noktasına yaklaştıkça, bu sahipler ya ilk yatırımlarını telafi etmek ya da daha fazla kaybı önlemek için satış yapmaya teşvik edilebilir ve bu da potansiyel olarak satış baskısında bir artışa yol açabilir.

Bu anlatıya, tarihsel olarak yakın fiyat değişimlerinin göstergesi olan Ethereum balinalarının önemli hareketleri de ekleniyor. Son faaliyetler arasında kritik 3.000 dolar seviyesine yakın, 100,8 milyon dolar değerinde 34.134 ETH satışı yer alıyor. 0x7102 ve 0x702a adresleri de dahil olmak üzere bireysel balinalar tarafından yapılan kayda değer işlemler, önemli miktarda ETH’nin merkezi olmayan borsalara (DEX’ler) ve Binance ve Kraken gibi büyük platformlara taşınmasını içeriyor. Büyük miktarlar göz önüne alındığında, bu transferler potansiyel satışların habercisi olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz