3AC Ethereum Adresi Borsada Aniden 10.000 ETH Taşıdı

0
287
Three Arrows Capital
Three Arrows Capital

Sorunlu fon, kalan fonları merkezi borsalara göndererek son cüzdanlarından birini tasfiye ediyor. OkLink sayfasında belirtildiği gibi, Three Arrows Capital’in sahibi olduğu 5748 ile biten adres, büyük miktarda ETH ve USDT dahil bir dizi başka kripto para birimini Binance ve OKX gibi merkezi borsaların sahip olduğu adreslere taşıdı. 26 Ağustos’ta ünlü fonun kurucu ortağı hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceğini ifade etti. 17,6 milyon doları aşan en son transfer, gerçek hapis cezasından kaçınmak için gelecekte kesinlikle yasal temsile ihtiyaç duyacak olan fon yöneticileri ve operasyon direktörleri arasında yeniden dağıtılabilir.

Operasyonel giderleri karşılamak ve tasfiye sürecinden geçmek için fonun portföyünün ve varlıklarının likiditesini artırması gerekebilir. 3AC cüzdanlarından fon alan borsaların merkezi doğası göz önüne alındığında, büyük olasılıkla doğru yönde ilerliyorlar.

Fon temsilcilerinin iletişim eksikliğine rağmen, dünyadaki hiçbir yargı yetkisi henüz 3AC’nin fonlarına herhangi bir sınırlama getirmedi. 29 Haziran’da, Three Arrows Capital’in tasfiye kararı, İngiliz Virgin Adaları merkezli bir mahkeme tarafından verildi. Şimdilik fon, yukarıda belirtilen cüzdanda yalnızca 1.710 ETH ile aktif olarak varlıklarını satıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz