383 Milyon Dolarlık BTC Transfer Edildi

0
262
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Gemini, Coinbase ve anonim bir cüzdanın katılımıyla 8.000 Bitcoin taşındı. Whale Alert kripto izleme web sitesi tarafından bildirildiği üzere, yaklaşık üç saat önce, büyük miktarda Bitcoin transfer edildi. İşlemler anonim kripto adresi, Gemini ve Coinbase cüzdanları arasında gerçekleşti. Aktarılan Bitcoin miktarı 383 milyon USD’ye eşdeğerdir.

Bu işlemler, önde gelen dijital para biriminin 48.000 dolar seviyesini aşarak zirveye ulaşmasından bir süre sonra yapıldı. Anonim bir cüzdandan iki adet 1000 BTC’lik işlem Winklevoss’un sahibi olduğu Gemini borsasına taşındı. Daha sonra, 286.850.617 dolar değerinde 6.000 Bitcoin, Gemini’den Coinbase borsasına gönderildi. Bundan bir süre sonra, aynı miktarda BTC Coinbase’den ayrıldı ve anonim bir kripto adresine gitti.

Bitcoin 48.000 doları aştı

28 Mart’ta, önde gelen kripto para birimi Bitcoin, bu yılın Ocak ayından bu yana ilk kez 48.000 dolar seviyesini yeniden yakalamayı başardı. Bununla birlikte, şimdiye kadar Bitcoin, 47 bin dolar seviyesine geri döndü. Fiyat arttıkça Glassnode, yatırımcıların Bitcoin’i uzun vadeli depolama için soğuk cüzdanlara ve saklama adreslerine taşımasıyla likit olmayan BTC arzının arttığını bildirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz