33.5 Milyar Dogecoin Robinhood Müşterileri Tarafından Tutuluyor

0
319
Dogecoin
Dogecoin

Robinhood, müşterileri için büyük miktarda Dogecoin tutuyor. Piyasa değerine göre en büyük meme tokeninin büyük transferlerini takip eden @DogeWhaleAlert hesabının paylaştığı verilere göre, son 24 saatte en iyi 20 cüzdanın katılımıyla 230 milyondan biraz fazla Dogecoin transfer edildi. Ayrıca kaynak, Robinhood ticaret uygulamasının dolaşımdaki DOGE arzının yaklaşık %25’ini elinde tuttuğunu bildirdi.

Son zamanlarda yayınlanan tweet’ler, 13 milyon doların biraz üzerinde toplam 150 milyon DOGE’nin iki işlemde ilk 20 cüzdandan anonim adreslere taşındığını gösterdi. Bu transferlerin ücretleri, her zamanki gibi, hiçbir bankanın geçemeyeceği kadar küçüktü – işlem başına 0,2 ABD doları ve hatta daha az. Genel olarak, balinalar, bu hafta Dogecoin zenginliklerini hareket ettirmede aktifti. Bu haftanın başlarında atıl bir cüzdan en az iki yıl hareketsiz kaldıktan sonra 576 milyon DOGE hareket ettirdi.

Aynı kaynak, popüler aracılık uygulaması Robinhood’ın şu anda müşterileri adına 33.562.118.360 Dogecoin’e sahip olduğunu da paylaştı. Bu, USD cinsinden 2.910.607.590$’ı ve dolaşımdaki DOGE arzının neredeyse %25’ini oluşturuyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz