300 Milyon XRP Binance’ten Taşındı

0
328
Ripple
Ripple

Mahkeme celbinin eşiğinde olan Binance’ten taşınan fonlar olarak XRP işleminin akıllara durgunluk veren boyutu tespit edildi. Popüler kripto takipçisi Whale Alert tarafından yaklaşık iki saat önce bildirildiği üzere, Binance’ten 300 milyonluk şaşırtıcı bir XRP çekildi. Yorum dizisindeki bazı kullanıcılar, bu yığının kriptolarını kurtarmaya çalışan yatırımcılar tarafından borsadan çıkarıldığına inanıyor.

Whale Alert, bir Binance cüzdanından 300.000.000 XRP’nin taşındığını bildirdi. Bu, bugün Binance’ten çekilen ilk XRP değil, bundan birkaç saat önce, 37.371.039 XRP de söz konusu izleyicinin “bilinmeyen” olarak işaretlediği bir cüzdana bu borsadan gönderildi. Whale Alert ayrıca son 10 saat içinde bu borsadan yaklaşık 1,2 milyar BUSD’nin hareket ettiğini tespit etti.

Binance’ten çekilen kripto miktarı 2 milyar dolara yaklaştı. Bu kitlesel göç, ABD savcılığının Binance’in kara para akladığından ve yaptırımları ihlal ettiğinden şüphelenerek işlem hacmine göre en büyük borsaya karşı dava açmayı düşündüğünü açıklamasıyla başladı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz