300.000 Ethereum Coinbase’e Taşındı

0
213
Ethereum
Ethereum

Çeşitli kaynaklar, Coinbase borsasına neredeyse yarım milyar ABD doları değerinde şaşırtıcı miktarda Ethereum aktarıldığını bildirdi. Zincir üstü veri şirketi Arkham Intelligence, daha sonra yüzbinlerce Ether’e ne olduğunu ortaya çıkardı. Bu arada, isimsiz bir balina Temmuz ayından bu yana düşüşte Ethereum satın almaya devam etti.

İçeriden Colin Wu’nun bir tweet’ine göre Arkham Intelligence’ın belirttiği ilk şey, gönderen adreslerin Coinbase’e ait soğuk cüzdanlar olduğuydu. Her biri 150.000 ETH taşıyan iki transfer, Coinbase’in sıcak cüzdanına çarptı ve daha sonra 4.282 ETH’lik yığınlar halinde birden fazla cüzdana dağıtıldı. Bu işlemlerin nedeni açıklanmadı ancak muhtemelen Coinbase, ETH arzını yeniden dağıtıyordu.

Santiment analiz şirketi ayrıca Ethereum’un Coinbase’e olan şaşırtıcı hamlesi hakkında yorum yaparak, bu iki transferin bu yıl yapılan en büyük transferler arasında olduğunu ve bunun genel olarak 13 Haziran’dan bu yana en yüksek zincir içi işlem hacmi artışı olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz