240 Milyon XRP Transfer Edildi

0
361

Blockchain devi Ripple ve birkaç büyük kripto para borsası toplamda 240 milyon XRP’yi transfer etti. Popüler kripto izleme hizmeti Whale Alert, son on iki saat içinde yaklaşık 240 milyon XRP’nin transfer edildiğini ortaya çıkardı. Ripple Labs, bu XRP miktarının dörtte birini göndererek bu fonların taşınmasını sağladı. Ripple blockchain teknoloji sağlayıcısının kendisi bu transferlerde yer aldı ve 30 milyon ve ardından 15 milyon XRP’yi dahili cüzdanlarına taşıdı.

En büyük işlem Bybit borsası tarafından Binance’e taşındı. Bybit tek bir işlemde 131 milyon XRP gönderdi. ABD merkezli büyük Bittrex borsası tarafından Upbit kripto ticaret merkezine 30 milyon XRP taşıdı. Gopax platformu da iki saat önce Binance’e 23.150.000 XRP gönderdi ve böylece hacim olarak dünyanın en büyük borsası 154.657.931 XRP aldı.

Bu arada Ripple şirketinin Japonya’da yeni bir ODL koridoru açması XRP token’inin yükselişini tetikledi. Koridor, Japon Ripple ortağı SBI Group’un iki yan kuruluşu tarafından kuruldu. CoinMarketCap’e göre XRP token’i şimdilerde 0.73dolardan işlem görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz