Yapay Zeka Geleceği Sağlar, Blockchain Onu Korur

0
317

Blockshow Asya 2019’da sahneye çıkan Todalarity CEO’su Toufi Saliba, seyircilere varsayımsal bir soru yöneltti; ” Sizi daha akıllı yapacağını bildiğiniz ama sosyal bir varlık tarafından kontrol edildiğiniz bir hapı kullanır mıydınız?”

Saliba, kimsenin elini kaldırmadığını görünce buna şaşırmadığını söylerek soruyu biraz değiştirdi. “Şimdi ise hapı içtikten sonra hapı sadece kendinizin yönetebildiğini düşünün.” Bu sefer izleyicilerin büyük bir çoğunluğu ellerini kaldırdı.

Merkezi olmayan yönetim, teknoloji topluluğunun büyük verileri güvenli bir şekilde yönetmekle ilgili dijital gelişmelere güven oluşturması için gerekli bir adımı temsil eder.

SingularityNET CEO’su Ben Goertzel ise , “Ekonomi ve etik ademi merkeziyet sayesinde birlikte gidebilir ” dedi. İki önemli teknolojinin karşılıklı bağımlılığı için de şunları söyledi;

“Blockchain yapay zeka kadar karmaşık değildir, ancak geleceğin gerekli bir bileşenidir. BTC olmadan, merkezi olmayan yönetim araçlarına sahip değilsiniz. Yapay zeka geleceği sağlar, blockchain onu korur.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz