XRP Fiyatları Ne Olacak? 26 Kasım XRP Teknik Analizi

0
674

Bu ayın başında gerçekleşen Swell etkinliği öncesi yatırımcısında büyük beklenti yaratan XRP için işlerin pek iyi gittiği söylenemez. Teknik olarak önemli bir seviye olan 0.30 seviyesini etkinlik öncesi kıramaması; Swell etkinliğinden yatırımcıyı tatmin edecek bir haberin gelmemesi ve tabiki Bitcoin’e bağlı sert düşüşlerden sonra XRP 0.20 seviyesine kadar gerileyerek son 2 yılın en düşük fiyatını görmüş oldu.

Peki XRP için bu fiyatlar dip olabilir mi; Fiyatlar buradan dönüş yapabilir mi? Açıkçası 0.20 seviyesi XRP için oldukça kritik bir seviye; Buranın aşağısındaki kapatmalarla durum çok daha ciddi boyutlara gelebilir. Aşağıdaki grafikte de görüleceği üzere XRP’de günlük grafikte büyük bir ters çanak bu durumda tamamlanmış olur ve satış baskısı daha da artabilir. Bu durumda formasyonun teknik göstergesi 0.10 ‘lara varan bir düşüşü öngörecektir.

İndikatörlere baktığımızda ise günlük grafikte Heikin Ashi indikatörü aralıksız olarak 3 haftadır sat sinyali üretmeye devam etmekte. MACD ise 1 ay evvel oluşturduğu sat sinyalini devam ettirmekte. RSI ise aşırı satış bölgesinde kalmaya devam etmekte. Bollinger bandının alt çizgisine bitişik bir şekilde Bollinger bandını açmaya devam eden fiyatlar şu haliyle oldukça olumsuz bir grafik ortaya koymakta.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz