XRP Alt Sezonu Başlatabilir

0
364
XRP
XRP

XRP, hepimizin çok ihtiyaç duyduğu kripto para piyasası rallisi için bir başlangıç olabilir. Bu hafta, yatırımcılar ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı açtığı davada Ripple için potansiyel bir zafer üzerine bahse girdikçe, XRP’nin sürekli vadeli açık pozisyonları iki kattan fazla arttı.

Birçok piyasa katılımcısı, Ripple için bir galibiyetin bir altcoin sezonunun başlangıcına işaret edebileceğine ve bir bütün olarak kripto para birimi endüstrisini önemli ölçüde etkileyebileceğine inanıyor. Ripple için bir zafer, yalnızca şirketi çevreleyen belirsizlik bulutunu ortadan kaldırmakla kalmayacak, aynı zamanda gelecekteki kripto ile ilgili yasal savaşlar için bir emsal oluşturacaktır.

Aralık 2020’de başlayan davada SEC, Ripple’ın XRP token satışı yoluyla kayıt dışı bir menkul kıymet arzı gerçekleştirdiğini iddia etti. Öte yandan Ripple, XRP’nin bir menkul kıymet değil, bir para birimi olduğunu savundu. Ripple davada galip çıkarsa, kriptoyla ilgili bir şirketin sektördeki en korkulan düzenleyicilerden birini yendiği ilk örnek olacak. Bu sonucun, dijital varlıkların meşruiyetini doğrulayacağı ve kripto para birimlerinin menkul kıymet olarak değerlendirilmemesi gerektiği argümanını güçlendireceği için tüm sektör için geniş kapsamlı etkileri olabilir. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz