Whale Alert Devasa USDT İşlemi Tespit Etti

0
584

11 Ocak Cumartesi günü, Whale Alert Twitter hesabı, bilinmeyen cüzdanlar arasında gönderilen 1 milyardan fazla USDT işlemi ile ilgili bir paylaşım yaptı Ancak, daha sonra yapılan bu işlemler iptal edildi. Whale Alert geçersiz fon hareketleri tespit ettiklerini belirtti ve piyasayı boşuna rahatsız etmemek için bunları göstermemeye karar verdi. Ancak tabiki Kripto para topluluğu 1 milyar dolarlık geçersiz işlemin neden ısrarla yapılmaya çalışıldığını merak ediyor.

Bu konuyla alakalı farklı görüşler öne atılsa da birçok kişi bu geçersiz gönderimlerle Bitcoin SV’deki artış arasında bir paralellik olabileceğini düşünüyor.

Whale Alert yakın zamanda USD destekli başka bir stabilcoin olan USDC’nin birkaç büyük işlemini rapor etti ve bundan sonra bu paralar The Incinerator’da yakıldı. Token yakma genellikle dolaşımdaki token sayısını azaltmak için yapılır, ancak bu da onları daha da azalttı ve fiyatını yüksek seviyelere çıkardı. Bununla birlikte, bu USDC yakma işlemlerinden önce, en büyük kripto borsalarından olan Binance, işlem hacmi çok düşük olduğu için USDC işlem çiftlerini borsasından kaldırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz