Virtual Tourist Whitelist Yayınlandı

0
692
Virtual Tourist
Virtual Tourist

Virtual Tourist Token, Metaverse üzerinde VR dünyasında sanal turizm temalı bir kripto para projesidir. Gamefi, NFT koleksiyonları ve oyun içi avartarları gibi pek çok trendi bünyesinde barındıran Virtual Tourist projesi, Binance Smart Chain altyapısı üzerinde çalışmaktadır.

Pandeminin ardından sanal dünyanın ön plana çıktığı günümüzde VT, gerçek dünya deneyimlerinin maliyetlerini ve zaman alıcı sürecini ortadan kaldıracak. Virtual Tourist, insanların yerinde destinasyon seçimi üzerinde güçlü bir etkiye sahiptir ve destinasyonları tanıtmak için değerli bir pazarlama aracı olacaktır. Token’ın amacı, hem şehirlerin hem de platformların yararına işleri genişletmek için dünya çapındaki yerel makamlarla bağlantı kurmaktır. VT, herkes için sanal olarak erişilebilirlik sağlamaktadır. Ayrıca Virtual Tourism kavramı, gereksiz sera gazı emisyonlarını azaltarak sürdürülebilirliğin desteklenmesine yardımcı olacaktır.

Unreal Engine ile geliştirilen VT uygulaması Beta testi 2022/Q2’de başlayacak. İnsanlar ilk durak olarak Ayasofya’ya seyahat edebilecek. VT projesine katılacak olan kullanıcılar, oyundaki başarıları için VT Token’ları ile ödüllendirilecek. Sadece 200 şanslı katılımcı, stratejik satış fiyatından VT Token’ı satın alma şansına sahip olacak. VT Token Whitelist’e katılmak için tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz