VeChain VET, Litecoin LTC, Icon ICX Güncel Altcoin Teknik Analizleri

0
932

VeChain VET‘e günlük grafikte baktığımızda önümüzdeki günlerde yükseliş hareketine başlamaya hazırlanan bir durum görüyoruz. Fiyatın 20 ve 50 MA’dan destek alıp yükselen üçgenin tabanından tekrar içeriye girmesini bekleriz ki bu şu an 69 -70 satoshi arası işlem gören parada 76 satoshi’ye kadar bir toparlama sağlayabilir.

VET’de önemli bir sinyalde 20 günlük hareketli ortalamanın 50 günlük ortalamayı yukarıya doğru kesmesi. Mini golden cross diyebileceğimiz bu durum VeChain’de en son olduğunda VET 46 satoshilerdeydi ve oradan yakaladığı ivme ile 1 ay içerisinde kademeli olarak yükselerek 110 satoshiye yükselmişti.

Olumsuz senaryoda ise fiyat üçgenin altına kırıp kapatma yaparsa 59 satoshiye kadar düşebilecek bir kanala girebilir bu açıdan yükseliş görmeden yapılacak VET alsatı ciddi risk barındırıyor.

Litecoin LTC kararsız bir grafik çiziyor. USDT bazında son dönemde Bitcoin’le korele hareket eden LTC’de yön birazda BTC’ye bağlı. Golden Cross gerçekleşmesi trendin yukarı doğru olduğunu gösteriyor ancak kısa vadede Litecoin özelinde iki önemli seviye var.
Yukarıda 84 doların üzerinde kapatma gelirse 100 doları test edecek kanal açılır.
Aşağı yönlü ise 67 dolar seviyesi kırılırsa fiyat 60 dolara geri çekilebilir.
Kanal içindeki hareketini takip etmek gerekli, bu kanalı kırdığında LTC için hızlı bir yükseliş atağı yaşanabilir.

Günün kazanlarından olan Icon ICX 4 saatlik grafikte düşen trendi kırmış gözüküyor. 4086 seviyesi kırılırsa hedefler sırasıyla 4500 ve 4800 olacaktır. Destek seviyesi 3791 olarak gözüküyor.  ICX için trend durumu pozitif, eğer piyasa elverirse bir kademe daha yükseliş yapabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz