Vechain – Monero – IOTA – Tron / 3 Aralık Teknik Analizi

0
732

Bugün sizlere dört kripto para biriminin günlük grafikte teknik analizini yaparak önemli seviyelerini ve orta vadeli hedeflerini değerlendirdik.

Vechain- VET/BTC – 1 Gün – Binance

Son dönemin en iyi kazandıran kripto parası Vechain’de işler iyi gidiyor. Çok net bir şekilde tamamlanmış çanak formasyonuna kulp da takıldı. Tamamlanan formasyon sonrası gidilmesi beklenen yer 93 sat+58 = 150 Satoshi orta vadeli hedefimiz olacak gözüküyor. 158 ise düşüş trendi başlamadan evvel iki kez deneyip kıramadığı tepe seviyesi olduğu için önümüzdeki dönemde sert bir direnç olarak karşımıza çıkacaktır.
Altta dikkat edilmesi gereken ilk seviye hem psikolojik hem de teknik seviyemiz olan 100 Satoshi ancak asıl beklenmesi gereken ilk yer 93.  93’ün altında kapatma yapmadığı sürece yukarıya doğru atak eğilimi devam edecektir.
93’ün altına sarkarsa 93-79 arasında duracağı nokta ciddi alım fırsatı yaratabilir.

Monero – XMR/BTC – 1 Gün – Binance

Monero son dönemde yükseliş trendine girmiş kripto paralardan. Son günlerde regresyon trendinin dışına doğru attığı iğnelerle yukarıya yönlü bir çıkış denemesi yapıyor. Trend dışına çıkabilirse sırasıyla 8500 9400 ve 10900 seviyelerine doğru yol alabilir.

Aşağıya doğru ise çok sağlam bir destek olarak çalışan ve her değdiğinde alımla karşılaştığı 20 günlük hareketli ortalaması seviyesine dikkat edilmeli. Fiyat şu an 7200’den geçen 20 MA aşağıya keserse 6850 seviyesinden kendisine destek bulması mümkündür.

TRON – TRX/BTC – 1 Gün – Binance

Tron’de gözüken bir üçgen formasyonu mevcut ve yakın dönemde bunu kırarak keskin bir hareket yapmasını bekliyorum. 20 Günlük hareketli ortalama 50 günü aşağıya kıracağı için trendin bir süre aşağıya gitmesi beklenebilir. Aşağıya doğru şu an 208’de geçen 50MA’nın kırılması ile düşen trendde ilk hedef 196 seviyesi olacaktır.
Asıl önümüzdeki haftanın Tron için belirleyici olacağını düşünüyorum. 218’i kırarsa öncelikle 238 dolar seviyesi TRX için önümüzde gözüken önemli bir direnç olarak karşımıza çıkacaktır.

IOTA – TRX/BTC – 1 Gün – Binance

IOTA’daki düşüş trendi yavaş yavaş devam ediyor. Fiyat şu an kritik seviyede, 2725’lerin altında bir kapatma yaparsa düşüş eğilimi sertleşebilir ve 2400‘e kadar inebileceği bir alan açılır. Şu an Iota/Btc’de yükseliş pozisyonu açmak için hiç uygun zaman değil. Trendin bozulduğunu ve olası bir çanak formasyonu tamamlama ihtimali olduğunu görebilmemiz için fiyatın şu an 2936’da geçen MA50’nin üzerine çıkması beklenmelidir.

 

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz