Vebitcoin’den Anlamlı 30 Ağustos Videosu

0
297

Yerli kripto para borsalarından Vebitcoin.com 30 Ağustos Zafer bayramı sebebiyle milli birlik ve beraberliği öne çıkaran duygusal bir video yayınladı.

30 Ağustos Zaferi, gelişmeye yönelik atılımlarla taçlandırmak için verdiğimiz mücadelede, en somut tarihsel sembollerden biridir. Aynı zamanda geleceğe taşıyacağımız en önemli mirasımızdır.” diye belirten Vebitcoin; Sektörün ekonomik ve sosyal gelişmelerle devam edeceğini belirterek; bu hedef ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamaktadır denildi. Vebitcoin tarafından yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Vebitcoin hakkında:
20 Eylül 2017 yılında Türk Lirası/ Bitcoin işlemi ile faaliyetine başlamış olan Vebitcoin, dünyanın en önemli kripto para bankası olan Bitgo‘nun Türkiye ortağıdır. Türkiye’de yapmış olduğu yatırımlar ve yatırımcı dostu anlaşmalar ile borsada 7/24 Türk lirası ile takas işlemi gerçekleştirilmektedir. 3 dil seçeneği ile ( İngilizce, Rusça, Türkçe) bölge ülkelerinde hizmet ağını genişleten Vebitcoin, kullanabilirlik temelini baz alarak kullanıcı dostu platform olarak hizmete sunulmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz