Tezos Trade Platformu eToro’ya Eklendi, Fiyatı Uçuşa Geçti

0
366

İngiltere merkezli kripto para borsası aynı zamanda da yatırımcılar ve traderler için sosyal network sağlayan eToro platformu 5 Ağustos itibariyle Tezos’u (XZT) listelemeye başladı.

eToro şu anda marketcap sırasında 16. sırada bulunan Tezos’u listelediğini attığı bir tweet ile duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Tezos platformda listelenecek 15. kripto para oldu. Tezos dışında desteklediği diğer paralar sırasıyla;  Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP, Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Stellar (XLM), NEO, EOS, Cardano (ADA), IOTA (MIOTA), ZCash (ZEC) veTron (TRX).

EToro kurucusu ve Ceo’su Yoni Assia yaptığı açıklamada şimdisden bazı bankaların STO’ları için Tezos’u tercih ettiğini söyledi ve konu ile ilgili açıklamalarda bulundu;

Finansal kurumların kripto dünyasına daha fazla girdiklerini görüyoruz. Sıradan yatırımcıların da bu teknolojik gelişmelerin avantajlarından faydalanmaları oldukça önemli, bu yüzden Tezos gibi coinleri  eToro’ya eklemek için çok heyecanlıyız.

eToro listelenmesi ardından altcoinlerin ciddi kaybettiği haftada Tezos %8 artış gösterdi. Geçen haftadan bu yana Tezos’un gösterdiği yükseliş %50’yi buldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz