STC Token Yayında Ve 10’dan Fazla Kripto Borsası Buna Hazır

0
334

Öğrencilere ve kripto para birimlerine yönelik benzersiz yaklaşımı nedeniyle 500’den fazla üniversite tarafından desteklenen Student Coin, ICO’ya ayrılmış tüm STC tokenlerini satmayı başardı.
Launchpad’in 30 Nisan’a kadar sürmesi amaçlanmış olsa da, STC tokenine olan popüler talep nedeniyle dokuz gün önce sona erdi. Yani iki aydan kısa bir süre içinde Student Coin 5 milyardan fazla token satışı yapmayı başardı.

STC Token’ı nereden satın alabilirsiniz?
Her şeyden önce, doğrudan Studentcoin.app üzerinden satın alabilirsiniz – bu parayı  birkaç saniyede elde etmenin en kolay yoludur. Şu anda, ticaret için STC tokenı listeleyen sekiz kripto borsası: Uniswap, Waves Exchange, Bithumb Global, CoinTiger, Coinsbit, P2PB2B, Bitcoin.com Exchange, ve KuCoin.

Özellikle Kucoin’de listelenmek için çok cidi şartlar vardı. Ancak bu şu şaşırtıcı değil, çünkü 200 milyar doların üzerinde işlem hacmine sahip bir platformdan bahsediyoruz. Yarından itibaren Student Coin, 15 Mayıs 2021’de ProBit’te de satışa sunulacak. Ve önümüzdeki haftalarda, HitBTC, Changelly, Changelly Pro, CrossTower, Bequant, ACDX ve yakında duyurulacak olan diğer bir büyük borsa da onlara katılacak.

STC TOKEN kullanımı nedir?

Bunu ilk kez duyuyorsanız, STC token özellikle öğrenciler ve girişimciler için oluşturulmuş tüm bir ekosistemin özü olduğunu unutmayın.
Bu nedenle, STC tokenı yalnızca ticaret için değildir, aynı zamanda kendi tokeninizi oluşturma ve bir kitle fonlaması teklifi aracılığıyla satma fırsatı sunar. Bu proje, öğrencilere banka kredisinin yanı sıra öğrenim ücretlerini ödemek için başka bir seçenek sunmayı amaçlamaktadır.

STC WALLET

Kullanıcılar cüzdan üzerinden STC ekosistemineki varlıklarına erişebilirler. Hesabınıza ulaşmak için, Phemex’in e-postanıza gönderilen benzersiz bir koda, artı bir güvenlik için ihtiyacı vardır. Bunun yanı sıra, haftalık istatistiklere de erişebilir, STC Token ile ilgili tüm önemli haberleri alabilir ve hatta varlıklarınızı% 5 ila 13 APY karşılığında altı aya kadar stake yapabilirsiniz.

Stake etme seçeneği 6 Mayıs’ta yayınlandı ve 24 saatten kısa bir süre içinde tokenlerin% 30’undan fazlası stake edildi, bu da Launchpad’de satılan tüm tokenlerin en az 1,5 milyar STC’si anlamına geliyor.

STC Terminali (Temmuz sonunda kullanılabilir)
Bu uygulama, kullanıcıların herhangi bir teknik bilgiye sahip olmadan kendi STC tabanlı tokenları özelleştirmelerine ve fon toplamalarına olanak tanıyacak.
Terminal üzerinden,
Kişisel tokenlar
Startup tokenları
Kurumsal tokenlar
NFT tokenları, oluşturabilir ve bunları 2021 3. çeyrek’te aktif olacak STC Exchange üzerinden trade edebileceksiniz.

STC jetonunu almak ve kripto topluluğuna katılmak için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz!

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/ 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/ 

Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg 

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org 

Telegram: https://t.me/studentcoin 

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/ 

Discord: https://discord.gg/Nx65dMZcMt 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz