Siz İstediniz Biz Analiz Ettik! BCH, ENJIN, NANO Teknik Analizi

0
1109

Sizden gelen altcoin analizi isteklerine göre seçtiğimiz; Enjin Coin, Bitcoin Cash ve Nano‘nun teknik analizlerini bulabilirsiniz. Güncel anket ve duyuruları kaçırmamak için hem Kripto Teknik Twitter hesabını hem de Kripto Teknik Haber Twitter hesabını takip etmeyi unutmayın!

ENJ / BTC Teknik Analizi

Enjin teknik olarak çanak hedeflerini tamamlayarak yükseliş trendini sürdüren bir kripto para. Geçtiğimiz günlerde önce küçük çanağı, sonra keskin bir yükselişle büyük çanağı tamamladı. Bu yükselişin ardından yaşadığı satışlardan sonra bir geri çekilme yaşadı. Piyasadaki olumlu hava sürerse burada çanağa bir kulp takabilir ve buradan sonra bir sonraki teknik hedefi olan 2000 satoshi‘ye ulaşması çok muhtemel gözüküyor.

Şu an 1430 satoshi seviyesinden işlem gören ENJ‘de işler terse dönerse ilk desteği olan 20 günlük ortalamasının geçtiği 1260 seviyesinde bulabiliriz. Bu seviyeyi test edip kıramazsa oradan ciddi alım fırsatı verebilir.  Aksi Halde 1100 seviyesinde alıcı bulmasını bekleyebiliriz.

NANO / BTC Teknik Analizi

Nano son yaşadığımız altcoin rallisinde çok fazla önde yer bulamayan paralardandı. Teknik olarak baktığımızda fiyatı şu an kritik bir noktada. Pek çok altcoinde Golden Cross ya gerçekleşti ya da önümüzdeki hafta gerçekleşecek fakat Nano’da Golden Cross’a daha vakit var. Bu da asıl trend dönüşünün gerçekleşemediği ve bir kademe yükseliş daha yapabileceğini düşündürtüyor. Yükselişte hedef neresi diye bakarsak ilk hedef çok net olarak 1500 satoshi. Uzun vadeciler için ise 2000 ve üzeri hedeflenebilir.

Olumsuz senaryo için fiyatın günlükte 1000 satoshi altında kapatması lazım. Nano’nun 900-1000 arası pek çok seviyede destek bulması beklenebilir. 900 altı ise trend dönüşünü gösterir, o seviyede stoplanabilir.

BCH / BTC Teknik Analizi

Bitcoin Cash yarılanma hikayesi birlikte en ciddi yükselişi yapan paralardan biri oldu. Yayınlarımızda genelde USD bazından analizini yaptığımızdan farklı bir açıdan bakabilmek için BTC bazında analiz edeceğiz. Şu anki ortalamalarından çok uzaklaşmış durumu aslında sağlıksız bir yükselişin de göstergesi. BCH için ben bir süre daha 50000-43000 arası gidip gelerek fiyatın stabilleşmesini bekliyorum. 0.050 BTC’nin kırılması ile yeni bir yükseliş hikayesi başlayabilir o zaman karşımıza sırasıyla 54000 ve 64000 seviyeleri gelecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz