Shiba Inu (SHIB) İki Önemli Dönüm Noktasına Ulaştı

0
450
Shiba Inu (SHIB)
Shiba Inu (SHIB)

Shiba ınu (SHIB) geri döndü ve iki büyük, önemli dönüm noktasına ulaştı; fiyat yeşil bölgede hareket ediyor. SHIB, en iyi balinalar için en çok işlem gören token olarak geri döndü. Piyasa kapitalizasyon değeri açısından en büyük ikinci meme parası, sonunda Ethereum’daki en büyük yüz balina için en çok işlem gören kripto para konumunu yeniden kazandı. Şu anda, yanında en yaygın olarak tutulan token olarak UNI ve USD değerinde en büyük token pozisyonu olarak stETH oturuyor.

SHIB uzun süredir en çok işlem gören kripto varlığı değil ve aynı şey USD cinsinden en büyük token tutma durumu için de geçerli. Bu yazının yazıldığı sırada, bu cüzdanlar kümülatif olarak 44.666.060 $ değerinde Shiba Inu içermektedir. Bu, 5.539.064.777,34’tür – oluşan portföylerinin %2’sinden biraz fazladır.

Genel olarak, bu yıl yaklaşık 80 milyar meme coin SHIB ordusu tarafından tedavülden kaldırıldı. Yine de, son 24 saat içinde, Shiba Inu’nun yanma oranı %85’ten fazla düştü, çünkü harcanamayan cüzdanlarda sadece 1.024.814 meme para kilitlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz