Ripple Şirketine Bir Dava Daha Açıldı

1
350
Ripple
Ripple

Geçtiğimiz aralık ayında SEC’in Ripple şirketine dava açmasının ardından şirket yeniden bir yasal sorun ile karşı karşıya kaldı. Davacı Tyler Toomey, Ripple şirketini herhangi bir kısıtlama getirmeden bireysel yatırımcılara XRP sunarak Florida Menkul Kıymetler ve Yatırımcı Koruma Yasası’nı ihlal etmekle suçladı.

Yatırımcı Tyler Toomey, fiyatlar yükselirken geçen yıl Kasım ayında 135 XRP satın aldığını söyledi. Daha sonra varlıklarını Aralık ayında sattı ve ilk sermayesinden 48.50 dolar zarar ettiğini açıkladı. Bununla birlikte Ripple’ın milyonlarca dolar değerindeki XRP tokenlerini diğer Florida sakinlerine yasa dışı bir şekilde sattığını ve firma kurucularının bu satışlardan kazanç sağladığını iddia etti. Davada, Ripple, kurucu ortağı Chris Larsen ve CEO Brad Garlinghouse gibi isimler davalı olarak adlandırıldı.

1 Yorum

  1. ŞİMDİ BU ŞAHSIN ZARARININ ALTINDAN NASIL KALKACAKLAR.BEHEY ÖKZ 0,004 DOLARLİK XRP OLMUŞ 0,5 .ŞİMDİ XRP NİN AZ OLMASI VEYA ÇOK OLMASI MI SENİ ZARARA UĞRATTI. YOKSA BEKLEMEYİP YEMEK İÇİN SATMAN MI ZARARA UĞRATTI.SATMAYIP BEKLEYENLER 3-5
    -7 YILA NEKADAR YÜKSEKTEN ALSALAR VEYA DÜŞÜK SATSALAR YİNEDE KARDALAR.DAHA İLERDE SATSALAR ZENGİNLER. XRP BTC LTC ETER GİBİ COİNLE BİRKAÇ YILLIĞINA ÇIKMIYOR.GEREKİRSE BİR ALET BULURLAR. SATOSİLERİ DE BÖLÜP BÖLÜP SATARLAR. SEN MERAK ETME.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz