Ripple Emanet Cüzdanından Toplam 1 Milyar XRP Aktardı

0
427

Whale Alert, 2 Aralık tarihinde Ripple şirketinin emanet cüzdanından toplam 1 milyar XRP çıkardığını belirledi. Blockchain tabanlı ödeme firması Ripple yaklaşık 219 milyon dolar değerindeki XRP’leri iki ayrı işlemle başka yere aktardı. İlginç bir şekilde sadece yedi dakika sonra yine aynı miktardaki XRP’yi üç farklı şekilde emanet cüzdanına geri aktardı.

Bazı üyeler bu durumdan sonra Ripple’ın XRP’leri yeniden serbest bırakmasından ve XRP fiyatlarının dibi görmesinden korkuyor.

Daha önce XRP topluluğu Ripple’ı üyelerin endişeleri ile ilgili uyarsa da şirket ekosistemin büyümesine yardımcı olacak firmalara yatırım yapmak ve kendi faaliyetlerini finanse etmek için XRP satmakta ısrar ediyor.

Marketcapin en büyük 3. kripto parası olan XRP’nin fiyatı yeni ortaklıklar kurulmasına rağmen birkaç aydır düşmeye devam ediyor. Öyle ki son düşüşlerle beraber XRP son 2 yılın en düşük seviyelerine kadar geriledi.

Geçtiğimiz günlerde bir kısım XRP yatırımcısı Ripple şirketinin elindeki XRP’leri yakması için kampanya başlatmış ancak Ripple şirketi bu kampanyaya cevap vermemişti. Stellar firmasının 50 milyar adet XLM yakmasından sonra ise Ripple şirketi bu durumu eleştirmiş; Ellerindeki XRP’leri yakmak yerine projeyi geliştirmek için harcayaklarını belirtmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz