Ripple CEO’su: “Dünyanın 3000+ Kripto Paraya İhtiyacı Yok”

0
547

Ripple tarafından yayınlanan videoda ekibin 2020 görüşleri ve CEO Brad Garlinghouse‘un açıklamalarına yer verildi. Hala dünyanın çok fazla kriptoya ihtiyacı olmadığı savunan Garlinghouse:
Piyasada konsolidasyon görmeye devam edeceğiz. Evet, dünyanın 3000+ kripto paraya ihtiyacı yok ve bence kaliteye doğru bir gidiş olacak ” dedi.

Firmanın CTO’su David Schwartz da aynı görüştü olduğunu belirtip, Blockchain’in insan hayatını kolaylaştıracak kullanım alanları sağlama durumunun giderek artacağını söyledi:
“Biz Blockchain’in farklı kullanım alanlarına girmesini daha da büyüteceğiz. Bence bundan sonra kripto paralarda odaklanılacak soru, gerçek dünyada kullanım alanına sahip mi? olacak.

XRP Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Monica Long, internetin ilk günlerine benzer şekilde kripto endüstrinin de patlamayarak sonrasında benzer bir olgunlaşma göreceğini iddia ediyor. Ayrıca internet kullanıcılarının birbirleriyle sorunsuz bir şekilde değer alışverişinde bulunabilecekleri dijital alan olan “Internet of Value” kavramının yaygınlaşmasını da öngörüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz