Patrick Ngan, Asya’daki İlk Birleşik Kripto-Fiat Ödeme Sistemini Sunuyor

0
302

Bugün Singapur’daki BlockShow 2019′te sahnede konuşan Alchemy Global Payment Solutions (Alchemy GPS) kurucu ortağı Patrick Ngan, şirketinin kripto para birimi ile günlük mal ve hizmetler için nasıl ödeme yapmayı kolaylaştırdığına dair bazı ayrıntıları tartıştı.

Şirketini “Asya’daki ilk Birleşik kripto-fiat ödeme çözümü ” olarak nitelendirerek, müşterinin yerel fiat para biriminde veya seçtikleri popüler bir kripto para biriminde ödeme yapmak isteyip istemediğine karar vermesine izin veren bir tüccar ürünü olarak tanımladı.

Ngan,” Bu izleyiciler arasında muhtemelen çok fazla Bitcoin’i olan var ” dedi. “Bu para birimini ticaret yapmak yerine, size bu pahalı Dom perignon şişesine veya süslü bir çantaya özgürce harcama şansı verebiliriz.”

Alchemy GPS uygulaması şimdiden Google Play’den ve App Store’dan indirilebilir. Alipay, WeChat Pay, Paynow ve Rakuten Pay gibi büyük kripto para birimleri de dahil olmak üzere, Asya’da popüler olan birçok ödeme sistemini destekler.

Ngan, buradaki nihai hedefin kripto para biriminin benimsenmesini sağlamak olduğunu söyledi. “Bütün popüler kripto tokenlarının, tüccar sistemimiz tarafından kabul edilmesini sağlamak istiyoruz. Token satın alan herkes bunları kolayca harcayabilmelidir. ”

Alchemy GPS bugün Singapur ve Hong Kong’da kullanılıyor.

Ngan sunumunu özellikle Japonya, Kore ve Tayland’da ve daha sonra da Birleşik Arap Emirlikleri ve Amerika Birleşik Devletleri’nde aktif olmak istediğinden bahsederek sonlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz