Opera, DappRadar İle Ortaklık Kurdu

0
322
Opera
Opera

Opera, DappRadar (RADAR) platformuyla ortaklık kuruyor. Efsanevi tarayıcı Opera, önde gelen analitik platform DappRadar tarafından merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) hakkında bilgi yayınlayacak. Opera, önde gelen AB tabanlı analitik hizmet DappRadar (RADAR) tarafından bir kripto izleme panosunu entegre eden ilk platformlar arası tarayıcı oldu.

Bu entegrasyon ile Opera tarayıcı kullanıcıları, favori merkezi olmayan uygulamalarının istatistiklerini sorunsuz bir şekilde takip edebilir. Hem mobil hem de masaüstü kullanıcıları, DappRadar’ın Opera modülü ile tarayıcıyı kapatmadan dApps segmentinin fırsatlarını keşfedebilir. DappRadar CEO’su Skirmantas Januskas, bu ortaklığın yeni nesil dApps geliştiricileri ve kripto para birimi kullanıcıları için çok önemli olduğunu vurguladı.

Bu entegrasyon, Opera’nın halihazırda en son Web3 haberlerini, yaklaşan airdrop programını, bir endüstri etkinlik takvimini, kripto toplulukları uyarılarını, bir eğitim içerik modülü, podcast’leri ve videoları içeren kripto para birimi araç setini geliştiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz