Nominex’de Altın Ödüllü Ticaret Maratonu Başlıyor!

0
262

Kripto para platformu Nominex borsası kazananların 12 gr Has Altın havuzunu paylaşacaklarını ticaret yarışmasını duyurdu. “İkili Ortaklık Programı” ile oldukça gelişmiş bir referans sistmi sunan, KYC olmadan 3 BTC’ye kadar para çekebilme, staking ve yatırımcıları eğitim için düzenlediği demo turnuvalarla adından söz ettiren borsa bu sefer de Türkiye kullanıcılarına özel altın ödüllü yarışma düzenliyor.

Yarışma 01.10.2020 tarihinden 07:59:59’a kadar toplamda 12 gr Has Altın ödül fonu ile Türkiye topluluğu için Altın Ticaret Turnuvalarını (ATT) düzenliyorlar.  Bu süre zarfında, 5 şanslı kazananı belirlemek için 1 hafta boyunca Günlük Turnuvalar gerçekleştirilecek.

Yarışmaya katılabilmek için BURADAKİ linkten Nominex’e kayıt olmanız  (önceden kayıt olduysanız bu adımı atlayın) ve bu Google formunu doldurmanız gerekmektedir..

ATT Ödül Havuzu tahsisi:

  1. sıra – 1 gr’lık 5 altın + işlem ücretlerinde %50 indirim
  2. sıra – 1 gr’lık 3 altın + işlem ücretlerinde %30 indirim
  3. sıra – 1 gr’lık 2 altın + işlem ücretlerinde %20 indirim
  4. ve 5. sıra – 1 gr’lık 1 altın + işlem ücretlerinde %10 indirim

Bunun dışında erkenden kayıt yaptıran kullanıcılara ekstra ödüller var! Altın Ticaret Turnuvaları başlamadan önce katılanlar 500 USDT havuzunu paylaşacak. Ticaret becerilerinizi gösterin ve ödülleri kazanın!

Katılmak için 01.10.2020 08:00 UTC’den önce aşağıdaki tüm şartları yerine getirin:

1. Nominex Türkçe Twitter hesabını takip edin.
2. Nominex.io referans bağlantınız ve #HasAltinKazan etiketiyle bu tweet‘i retweetleyin. Referans bağlantınızı almak için Nominex.io’da Referans Programı bölümüne göz atın.   

  1. Nominex İngilizce ve Nominex Türkçe Telegram kanallarına abone olun.
  2. Nominex borsasında en az 100 USDT işlem hacmi yapın.
  3. Bu formu doldurun.

20 kazanan Rastgele Sayı Üreticisi ile seçilecek ve her biri 25 gerçek USDT ile ödüllendirilecektir! Ödüller hemen çekilebilecek veya Nominex borsasında daha fazla ticaret deneyimi için kullanılabilecektir. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz